Video: Square Enix toont Blood of Bahamut

Square-Enix werkt de laatste tijd aan veel projecten. Een van deze projecten is Blood of Bahamut voor de Nintendo DS. In deze RPG speel je als Ibuki en Yui. Zij leven in een dorp op de rug van een reus. Opeens wordt de reus aangevallen en is het aan Ibuki en Yui om het dorp koste wat kost te verdedigen.
Vandaag is er een trailer verschenen van Blood of Bahamut waar we Shiva in actie zien. Check hieronder de trailer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?