Video: Strip van Wolfenstein vertelt het verhaal

In een nieuwe video van Wolfenstein wordt op een stripboek-achtige manier het verhaal van de game in beeld gebracht. De trailer laat ons zien hoe je uit een gevangenis van de Duitsers ontsnapt, en brengt je terug naar de allereerste Wolfenstein, aangezien we Hitler weer met een vierdubbel machinegeweer zien lopen.

Wolfenstein komt nog deze zomer uit, op 14 augustus, voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?