Video: Vanaf vandaag multiplayer fun met Battlefield 1943

Vandaag is Battlefield 1943 uitgekomen en te downloaden vanaf de Xbox Live Marketplace voor een mooie prijs van 1200 Microsoft Points. Vanaf morgen zal de game beschikbaar zijn voor de PlayStation 3, waar hij voor $9.99 verkocht zal gaan worden.

In Battlefield 1943 kun je met 24 spelers tegelijk de strijd tegen elkaar aan gaan, en proberen zoveel mogelijk strategische punten in bezit te nemen. De game bevat in totaal vier verschillende maps waarop je helemaal los kunt gaan en kunt proberen om de slag te winnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?