Check hier alle The Game Awards 2023 content

Volgende week gameplaybeelden Dead Space 2

Dead Space zorgde voor wat flinke schrikmomenten bij menig gamer. Na de eerste Dead Space verscheen Dead Space: Extraction. Beide games verkochten niet zo goed. Toch komt Dead Space 2 er binnenkort aan.

Geoff Keighley liet via een tweet weten dat volgende week de eerste officiële gameplaybeelden verschijnen van Dead Space 2.

Another big game in our pre-e3 special next Fri - First real hd gameplay footage from Dead Space 2.

In maart waren er al gameplaybeelden gelekt tijdens de PAX East. Dit zullen echter officiële beelden zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?