Volgende Zelda meer casual?

In een recentelijk ontdekt patent op naam van Shigeru Miyamoto, zijn enkele verwijzingen gevonden die er mogelijk op kunnen duiden dat de volgende Zelda game meer hulp gaat bieden aan de zogenaamde casual gamers. Maar of dit zeker is weten we niet, want de datum van het patent is niet bekend.

In een aantal afbeeldingen is ondere andere een hint-knop te zien en een soort van skip-functie. Het zou dus kunnen dat bij moeilijke elementen er extra hulp is te krijgen om verder te komen in de game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?