Volgens Sesamstraat zijn games goed voor kinderen

De makers van Sesamstraat hebben in een rapport naar buiten gebracht dat games net zo goed zijn als traditionele lessen in de klas.

Het rapport is afkomstig van onderzoekers van het Joan Ganz Cooney Center. Leraren moet volgens het centrum gaan bekijken wat voor positieve effecten games kunnen hebben op kinderen, zodat ze deze in de toekomst kunnen gaan gebruiken in het lesmateriaal.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?