Check hier alle The Game Awards 2023 content

Voorkom levenslange verbanning van Xbox Live

Er worden steeds meer ideeën bedacht om de piraterij van games tegen te gaan. Zo komt Microsoft met een gloednieuw idee. Gamers die gebruiken maken van illegale games lopen nu namelijk het risico om levenslang verbannen te worden van Xbox Live.

Stephen Tououse, director van Microsofts afdeling Policy and Enforcement, houd Xbox Live dan ook goed in de gaten. Zo zijn er al een aantal gamers gesignaleerd die gebruik maken van Forza Motorsport 3 of Borderlands terwijl beide games pas volgende week verschijnen. Gamers zijn dus gewaarschuwd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?