Voorverkoop gamescom begonnen

OK, het duurt nog wel even voordat de gamescom in Keulen van start gaat. De voorverkoop is wel alvast begonnen. Via de officiële website kunnen de bezoekerskaarten alvast online worden gekocht.

gamescom begint donderdag 19 augustus en duurt tot en met zondag 22 augustus. Op woensdag 18 augustus is er een speciale persdag. Wij waren er vorig jaar bij en hopen dit jaar ook weer aanwezig te kunnen zijn. Wil je weten hoe de sfeer vorig jaar was? Lees dan hier het verslag van Sander en hier het verslag van Alex en Klaas.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?