Wacht nog even met The Pitt

Hoewel ik eerder vandaag zei dat de extra content voor Fallout 3, The Pitt, te downloaden was, zou ik daar nog even op wachten.

De content zit namelijk vol met bugs en glitches. Zo zie je overal in Pittsburgh rode uitroeptekens en zal de game crashen zodra je Downtown binnenloopt. Bethesda heeft al bekendgemaakt een fix klaar te stomen. Je kunt in de tussentijd reageren op het officiële topic op het Bethesda forum. Als je niet kunt wachten, kan je ook proberen om de content opnieuw te downloaden. Als het de vorige keer maar 300MB was en nu rond de 600MB, zou hij moeten werken. Deze oplossing is niet door Bethesda bevestigd.

Edit: The Pitt is nu niet meer te downloaden op Xbox Live Marketplace. Hij zal waarschijnlijk weer te downloaden zijn zodra alles goed werkt. De mensen die hem al hebben zullen de patch krijgen zodra ze Fallout 3 weer opstarten. Er is nog geen datum voor de patch vrijgegeven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?