Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Wandel vanaf vandaag in Pittsburgh

Fallout 3 is op zichzelf al een gigantische game waar ik meer dan 50 uur in heb zitten. Dankzij Operation Anchorage, de extra content die een maand geleden verscheen, kwam er nog eens drie uur bij.

Vandaag is de tweede extra content verschenen voor Fallout 3. In The Pitt ga je naar het stadje Pittsburgh. Hoewel dit stadje nauwelijks is geraakt door de atoombom, wandelen er veel mutanten en ander gespuis rond. The Pitt kost 800 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?