Warframe

  • Ontwikkelaar Digital Extremes
  • Eerste releasedatum 25 maart 2013
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Warframe cross-play in ontwikkeling

Tijdens TennoCon 2021 is er onthuld dat Warframe cross-play en cross-save gaat krijgen. Deze functies zijn nu in ontwikkeling.

Het digitale Warframe-evenement TennoCon 2021 is net voorbij en stond natuurlijk geheel in het thema van Warframe. Tijdens dit evenement werd er aangekondigd dat cross-play en cross-save in ontwikkeling zijn voor de third-person shooter. Hierdoor kun je straks met elkaar spelen ongeacht je platform en kun je je progressie overzetten naar andere platformen. Daarnaast werd er aangekondigd dat Warframe een nieuwe uitbreiding krijgt genaamd The New War. Deze uitbreiding komt dit jaar nog uit. Ook komt er een nieuwe Prime-variant uit namelijk Nidus Prime.

Warframe is nu beschikbaar voor de pc en vrijwel alle moderne consoles.

BRON TennoCon

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?