Warframe cross-play in ontwikkeling

Geplaatst:

Tijdens TennoCon 2021 is er onthuld dat Warframe cross-play en cross-save gaat krijgen. Deze functies zijn nu in ontwikkeling.

Het digitale Warframe-evenement TennoCon 2021 is net voorbij en stond natuurlijk geheel in het thema van Warframe. Tijdens dit evenement werd er aangekondigd dat cross-play en cross-save in ontwikkeling zijn voor de third-person shooter. Hierdoor kun je straks met elkaar spelen ongeacht je platform en kun je je progressie overzetten naar andere platformen. Daarnaast werd er aangekondigd dat Warframe een nieuwe uitbreiding krijgt genaamd The New War. Deze uitbreiding komt dit jaar nog uit. Ook komt er een nieuwe Prime-variant uit namelijk Nidus Prime.

Warframe is nu beschikbaar voor de pc en vrijwel alle moderne consoles.

Bron: TennoCon
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warframe

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 maart 2013

Ontwikkelaar

Digital Extremes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord