Warhammer 40,000: Darktide aanwezig tijdens TGA

Geplaatst: 8 december 2020 11:55

Fans van het Warhammer 40k universum kunnen genieten tijdens The Game Awards. Warhammer 40,000: Darktide is namelijk bevestigd voor de line-up.

Warhammer 40,000: Darktide is een co-op shooter voor vier spelers, met diverse horrorelementen. De game werd afgelopen zomer aangekondigd tijdens Microsofts presentatie. De teaser trailer toonde ons vier personages, maar dit keer zijn het geen Space Marines. De speelbare figuren lijken nu Imperial Guards en/of Inquisitorial Forces te zijn. Fat Shark heeft zich al eerder aan een Warhammer-game gewaagt, met Vermintide 1 en Vermintide 2. Vermintide 2 kreeg onlangs een upgrade voor de Xbox Series.

Warhammer 40,000: Darktide verschijnt in 2021 voor de pc en Xbox Series.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Darktide

Series

Warhammer

Uitgever

Fatshark

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

30 november 2022

Ontwikkelaar

Fatshark

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord