Warner vecht om Rock Band

MTV en Warner, de twee breinen achter Rock Band, hebben al een poosje onenigheid met elkaar. Dit komt omdat Warner vind dat ze te weinig geld krijgen voor de nummers die ze aanleveren en helaas zal dit probleem nog wel even voortduren.

Warner zal hierdoor geen nummers meer leveren voor de Rock Band games tot het einde van dit jaar. Het zal dus nog wel even duren voordat we nieuwe nummers mogen verwelkomen in de game, maar laten we hopen dat ze het zo snel mogelijk oplossen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?