Check hier alle The Game Awards 2023 content

Wat Bungie gaat doen na Halo: Reach

Sinds Bungie aangekondigde dat Halo: Reach hun laatste game zou worden in het Halo universum, zijn er veel vragen ontstaan over wat Bungie nou gaat doen. Er is geroepen dat ze multiplatform titels gaan ontwikkelen, of misschien zelfs een hele andere richting op zullen gaan. Of dit waar is, is niet bekend, maar wat wel een feit is, is dat Bungie een nieuwe naam heeft geregistreerd. De naam luidt Bungie Aerospace. Dit is geen naam voor een game, maar de naam van een nieuw soort bedrijf/onderdeel van Bungie zelf.

Het enige wat we weten is dat Bungie in ieder bezig iets met iets, en dat iets heet Bungie Aerospace. Ook hebben we het logo ervan gevonden, die je hieronder vindt. Maar wat ze hiermee precies gaan doen, dat zullen we moeten afwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?