Wederom video X-Men Origins: Wolverine

Negen april kon je al twee making-of video's bekijken van X-Men Origins: Wolverine. Nu is Activision weer naar buiten gekomen met een behind-the-scenes opname. Deze keer kom je onder andere weten waar Logan, de protagonist, zich in het begin van de game bevindt.

Op 1 mei zal X-Men Origins: Wolverine verschijnen voor de PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo DS, Xbox 360, Microsoft Windows, Nintendo Wii en PlayStation Portable.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?