Week 39

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Aion: Tower of Eternity

Platform: PC
Uitgever: NCsoft
Prijs: €43,99

Aion is een MMORPG waarbij het mogelijk is verschillende relaties op te bouwen met engelen, demonen en draken. Op deze manier bepaal je de voortbestaan van de wereld. Het verhaallijn van Aion zal worden gevormd door de sociaal economisch en culturele ervaringen in de game.
___________________________________________________________________

Mini Ninjas

Platform: DS, PC, PS3, X360, Wii
Uitgever: Eidos
Prijs: vanaf €21,99

Bereid jezelf voor op een Ninja avontuur zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt. Vergezel de kleinste held Hiro op zijn missie om de harmonie te herstellen in een wereld die overgoten is van chaos. Met je skills en de opgedane kennis uit de Ninja training vecht je tegen het magische leger van de kwaadaardige Samurai, en zorg je ervoor dat ze voor eens en voor altijd uit het wereldbeeld verdwijnen.
___________________________________________________________________

Professor Layton en de Doos van Pandora

Platform: Nintendo DS
Uitgever: Nintendo
Prijs: €39,99

n dit volledig in het Nederlands vertaalde spel ga je opnieuw op avontuur met Professor Layton. Je springt van puzzel naar puzzel, en het is aan jou om meer dan 150 nieuwe breinbrekers te kraken.
___________________________________________________________________

Halo 3: ODST

Platform: Xbox 360
Uitgever: Microsoft
Prijs: €42,99

Halo 3: ODST vult het gat tussen het tweede deel en het derde deel in het ongelofelijk populaire Halo. Je ervaart de avonturen door de ogen van ODST (Orbital Drop Shock Trooper) een episch verhaal. Naast een geweldige singleplayer ervaring biedt de game drie nieuwe Halo 3 multiplayer maps en de complete, stand-alone Halo 3 multiplayer experience.

Lees meer