Week 51

Buzz! Quiz World

Platform: PSP
Uitgever: Sony
Prijs: €31,99

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Met Buzz! Quiz World krijg je de ultieme ervaring ooit voorgeschoteld, met een geweldige sfeer. Alle behaalde resultaten worden gekoppeld aan een persoonlijke IQ-score, die ook online wordt geplaatst, zodat je jezelf kunt meten met andere spelers. Ben jij de beste in een quiz? Laat maar zien dan!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?