Check hier alle The Game Awards 2023 content

Weer nieuwe Professor Layton

Ontwikkelaar Level-5 heeft vandaag bekendgemaakt dat er weer een nieuwe Professor Layton in de maak is. De nieuwe titel luid The Mask Of Miracles. In Japan komt de game al begin volgend jaar uit. Helaas voor ons, het laatste deel is namelijk buiten Japan net pas uitgekomen. Voordat we aan de slag kunnen met dit masker van mirakelen zullen we dus even moeten wachten. Dit heeft vooral met het vertalen te maken.

Professor Layton is een puzzel game voor de Nintendo DS waarin jij onder andere de wereld moet redden. Dit doe je door middel van allerlei puzzels. Een exacte release date van dit nieuwe deel is dus tot zover nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?