Wellicht prijsverlaging PlayStation 3 in april

In vergelijking met de Xbox 360 is de PlayStation 3 op dit moment natuurlijk erg duur. De normale versie van de Xbox 360 met de 60GB harde schijf is ongeveer €239, terwijl een PlayStation 3 op dit moment een prijskaartje draagt die bijna het dubbele betreft: €399. Er zijn nu echter geruchten naar buiten gekomen, die zeggen dat we in april een prijsverlaging mogen verwachten.

Analist Michael Pachter heeft gezegd dat de console van Sony over een paar maanden met honderd dollar in prijs wordt verlaagd. Volgens Pachter zal het aantal na een prijsverlaging weer toenemen:

Once the PS3 is at a more affordable price point, we think that sales of that device will once again begin to grow

.Of het allemaal waar is weten we niet, Sony heeft nog geen officiële bevestiging van het bericht gegeven. Hou Gameliner dus in de gaten voor de ontwikkelingen, en laten we hopen op het beste!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?