Werkt Microsoft al aan een game voor opvolger Xbox 360?

Er zijn geruchten rond om Microsoft die beweren dat het bedrijf nu al werkt aan een game, voor de opvolger van de Xbox 360. Gek genoeg klinkt dit gerucht niet vreemd in de oren. Als je bedenkt dat Peter Jackson in 2006 is aangesteld om aan een game ( project ) rond om de halo franchise te werken. Halo 4 misschien?

Wie weet, wat wel opvallend is is dat de ontwikkeling van de game ( project ) al vroeg is gestart. Zou Microsoft al snel met een opvolger van de Xbox 360 komen? De bron van het gerucht komt van het Amerikaanse magazine Electronic Gaming Monthly ( EGM ). Redacteurs en Q-man redacteur van het magazine, vertellen dat de game oorspronkelijk voor de Xbox 360 gepland stond maar nu voor de opvolger van de 360 zal verschijnen. Dit hebben zij vernomen van insiders bij Microsoft!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?