Werkt Microsoft al aan een game voor opvolger Xbox 360?

Geplaatst: 6 januari 2008 13:11
Aangepast: 4 mei 2018 16:57
-

Er zijn geruchten rond om Microsoft die beweren dat het bedrijf nu al werkt aan een game, voor de opvolger van de Xbox 360. Gek genoeg klinkt dit gerucht niet vreemd in de oren. Als je bedenkt dat Peter Jackson in 2006 is aangesteld om aan een game ( project ) rond om de halo franchise te werken. Halo 4 misschien?

Wie weet, wat wel opvallend is is dat de ontwikkeling van de game ( project ) al vroeg is gestart. Zou Microsoft al snel met een opvolger van de Xbox 360 komen? De bron van het gerucht komt van het Amerikaanse magazine Electronic Gaming Monthly ( EGM ). Redacteurs en Q-man redacteur van het magazine, vertellen dat de game oorspronkelijk voor de Xbox 360 gepland stond maar nu voor de opvolger van de 360 zal verschijnen. Dit hebben zij vernomen van insiders bij Microsoft!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer