White Knight Chronicles komt naar de Verenigde Staten

White Knight Chronicles was de eerste level-5 RPG voor de PlayStation 3 en is tot nu toe alleen te verkrijgen in Japan. Voor diegenen in de VS die het spel al een lange tijd volgen en tot nu toe alleen maar jaloers konden zijn op de Japanners is er goed nieuws.

Jeff Rubenstein heeft namelijk gemeld dat White Knight Chronicles binnenkort ook zal verschijnen in de Verenigde Staten. Over een eventuele Europese release is helaas nog niets bekendgemaakt, maar tijdens de E3 zal de game in elk geval alvast getoond worden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?