Wii herstelt brandwonden

Geplaatst: 26 februari 2008 16:48
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Het moet niet gekker worden. Dat de Nintendo Wii voor mensen met hersenbeschadiging positieve uitwerkingen had wisten we al. Zojuist hebben ze in diverse Engelse klinieken de Nintendo Wii gebruikt om mensen met brandwonden te helpen herstellen.

Mensen met ernstige brandwonden moeten in een beschermde omgeving langzaam weer gaan bewegen. Hier is een gebruik van een Nintendo Wii ideaal voor natuurlijk. De Nintendo Wii kan overal gebruikt worden, dus kunnen patiënten simpelweg thuis herstellen. Dit alles is een gevolg van een Engels jongetje, dat na een blikseminslag prima hersteld was door het gebruik van Nintendo's Wii.

Ook in diverse verzorgingstehuizen komen Nintendo Wii's te staan. NIet voor brandwonden of hersenbeschadigingen, maar om de oudere mensen op een gezellige manier actief te houden met bowlen of tennis.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer