Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Wii herstelt brandwonden

Het moet niet gekker worden. Dat de Nintendo Wii voor mensen met hersenbeschadiging positieve uitwerkingen had wisten we al. Zojuist hebben ze in diverse Engelse klinieken de Nintendo Wii gebruikt om mensen met brandwonden te helpen herstellen.

Mensen met ernstige brandwonden moeten in een beschermde omgeving langzaam weer gaan bewegen. Hier is een gebruik van een Nintendo Wii ideaal voor natuurlijk. De Nintendo Wii kan overal gebruikt worden, dus kunnen patiënten simpelweg thuis herstellen. Dit alles is een gevolg van een Engels jongetje, dat na een blikseminslag prima hersteld was door het gebruik van Nintendo's Wii.

Ook in diverse verzorgingstehuizen komen Nintendo Wii's te staan. NIet voor brandwonden of hersenbeschadigingen, maar om de oudere mensen op een gezellige manier actief te houden met bowlen of tennis.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?