Wii internetkanaal gratis en nieuwe Flash!

De Opera browser op de Wii heeft een update gekregen én is weer gratis te downloaden! Dit is goed nieuws voor de mensen die te laat waren om een paar jaar terug het kanaal gratis te downloaden. Maar wat dan voor de mensen die er wel voor bètaald hebben? Ook daar is een antwoord op. Je zal de bètaalde punten terugkrijgen. Dit aanbod is alleen geldig van oktober tot december, en je zal de punten alleen kunnen omruilen tegen een NES Virtual Console titel.

Daarbovenop is de versie van Flash geüpdatet. Dit is een van de meest geanticipeerde en gevraagde functies. Veel websites gebruikten immers een nieuwere versie van Flash dan de versie die Opera gebruikte. Hierdoor was het soms niet mogelijk bepaalde websites of video's te bekijken. Met de nieuwe update zou dit probleem opgelost moeten zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?