Wii Motionplus als uitbreiding voor de WiiMote

Op de E3, die van 14 t/m 17 juli in Los Angeles wordt gehouden, hebben we vernomen dat Nintendo met een uitbreiding voor de WiiMote komt. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat de bewegingen beter kunnen worden geregistreerd.

De Wii MotionPlus wordt onderaan de WiiMote geplaatst en de bewegingen die in een 3D ruimte worden gemaakt worden 1 op 1 overgenomen. Een demonstratie van Nintendo kunnen we verwachten morgen op hun persconferentie.

Welke games met de Wii Motionplus gaan werken en hoeveel het apparaatje gaat kosten is nog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?