Wii Sports is meest verkochte game ooit

Vgchartz heeft naar buiten gebracht dat Wii Sports, na 110 weken, de meest verkochte game aller tijden is geworden. Met ruim vijftig miljoen keer verkochte exemplaren is Wii Sports de NES klassieker Super Mario Bros voorbij gestreven. Deze is sinds 1987 ruim 40 miljoen keer verkocht.

Beide titels zijn allebei gebundeld aan een console en dit verklaart dan ook de hoge verkoopcijfers van deze titels, aldus Vgchartz. In de losse verkoop zou dit een stuk minder zijn.

Voor 2009 staat de opvolger van Wii Sports klaar met als titel Wii Sports Resort. Wii Sports Resort zal gebruik gaan maken van de Wii MotionPlus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?