Wii Sports Resort applicatie op Facebook

Heb je al altijd een Wii Sports Resort event willen spelen met je vrienden zonder te veel moeite? Nintendo lanceert een applicatie op het bekende sociale network Facebook. Met de Wii Party Time Generator kan je competities houden, je scores bijhouden, mensen uitdagen, een foto album maken enz...

Meer details en de download vind je hier.

Dus nodig je vrienden uit en have fun op Wuhu Island!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?