Wii Update zonder veranderingen?

Vandaag is nog maar eens een nieuwe update voor de Nintendo Wii verschenen. Deze keer is er echter amper een verandering te merken! "Wat is er dan gebeurd?" vroeg iedereen zich af. Wel, we weten eindelijk het antwoord op deze prangende vraag!

Klaarblijkelijk is er bijna niets veranderd. De enige reden achter deze update is om de Wii klaar te maken voor het Ambassador programma (waar je punten krijgt als je andere mensen helpt om online te gaan). Verder is het nu mogelijk om een NES titel van 500 punten te krijgen als je het Wii Internet-kanaal bètalend hebt gedownload.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?