Wii versie Dead Space ook voor Move en Natal?

Dead Space Extraction, de on-rails shooter voor de Wii, wordt mogelijk ook beschikbaar gesteld voor PlayStation Move en Microsoft Natal. Over het uiterlijk weten we nog niets. Ik kan me niet voorstellen dat de Wii versie één op één wordt overgenomen voor de andere consoles.

In een interview met G4TV verteld EA's producer Steve Papoutsis.

It's definitely something that sounds pretty cool. That's all you can really say about that.

De tijd zal het ons leren of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Dead Space Extraction is een goede game voor de Wii, maar verkocht helaas teleurstellend. Voorzichtigheid geboden dus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?