Check hier alle The Game Awards 2023 content

Wii Winkelkanaal uitgebreid met drie games

Het Wii Winkelkanaal is vandaag uitgebreid met drie nieuwe WiiWare games:

Alien Crush Returns (800 punten)
Te spelen met Wiimote en nunchuk voor 1 t/m 4 spelers (zowel offline als online), downloadable content en online leaderboards

Brain Challenge (1000 punten)
Te spelen met Wiimote voor 1 t/m 4 spelers (offline)

Space Invaders Get Even (500 punten)
Te spelen met Wiimote en nunchuk voor 1 persoon met online leaderboards en bètaalde downloadable content

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?