Wolfenstein nu verkrijgbaar!

Activision en id Software kondigen vandaag de release van het langverwachte Wolfenstein aan. Dit is het vervolg op het bekroonde Return te Castle Wolfenstein. Qua intense actie en graphics gaat Wolfenstein verder dan zijn voorganger.

In dit nieuwste deel hebben de nazi's na duistere experimenten een ongekend krachtige nieuwe dimensie ontdekt: de Veil. Nu is het aan jou, als superagent BJ Blazkowicz van OSA, het Derde Rijk tegen te houden voor het te laat is.

Het was geweldig om samen te werken met Raven Software aan zo'n ambitieuze game als Wolfenstein, zegt Kevin Cloud, uitvoerend producent van id Software. Dit nieuwste deel van de serie brengt de occulte onderwereld tot leven zoals alleen Wolfenstein dat kan, in een boeiend sf-verhaal met intense gevechten."

Natuurlijk is ook de multiplayer goed uitgewerkt. Zo bevat het spel Team Deathmatch, Stopwatch en Objective-games. Wolfenstein is nu verkrijgbaar op Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?