Wolfenstein opent spectaculair

Activision heeft de openingstrailer van hun nieuwe Wolfenstein gelanceerd. In de trailer maken we kennis met een oorlogsschip van de nazi's, genaamd Tirpitz. Net voordat de bemanning wil aanleggen bij de Engelse kust, blijkt het dat er een spion aan boord van het schip is. Terwijl de bemanning dit meldt aan de kapitein slaat deze spion toe. Na een paar spectaculaire kills lijkt het over voor de beste man en wordt hij onder schot genomen door tientallen bemanningsleden. Gelukkig beschikt hij over een apparaat waarmee hij een schild om zich heen kan creëren (het futuristische deel van het spel), waardoor de kogels die op hem afkomen hem niet weten te raken. Alsof dat niet genoeg is, vernietigd het apparaat daarbij ook nog alle nazi's aan boord van het schip.

De openingstrailer belooft in ieder geval veel actie. Hieronder kun je zelf zien wat voor moois er allemaal in de trailer zit. Wolfenstein komt nog dit jaar uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?