Worms nu ook voor PlayStation 3

De wormen zijn weer op oorlogspad en dit keer zijn ze onderweg naar de PlayStation 3. De game Worms zal binnenkort namelijk te downloaden zijn via het PlayStation Netwerk.

Eerder kwamen de wormen al naar de Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation Portable en Nintendo DS. De PlayStation 3 was toen echter achtergebleven, maar binnenkort zal de game dus ook voor de PlayStation 3 verschijnen. Wanneer dit moet gaan gebeuren is helaas nog niet bekend, maar hopelijk duurt het niet al te lang voordat ook de console van Sony de wormeninvasie moet proberen te overleven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?