X Factor game verschijnt eind oktober

Vanaf eind dit jaar zal X-Factor niet alleen meer op de tv verschijnen. Deep Silver komt namelijk met een game gebaseerd op deze populaire talentenshow. De game zal in verschillende landen in Europa gaan verschijnen voor de Wii, PS3 en Xbox 360.

Natuurlijk zullen wij de game dan ook ontvangen en nu weten we ook vanaf wanneer. Vandaag werd namelijk bekendgemaakt dat de game op 29 oktober zal uitkomen.

De game zal dezelfde spanning en entertainment bevatten als in de audities, theater rondes en liveshows. Er zullen ook verschillende game modi aanwezig zijn van individuele carrière tot duetten en battles. De game zal dan ook met meerdere spelers te spelen zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?