Xbox 360 op 14 maart in prijs verlaagd!

Wij gaan de prijs van de Xbox 360 op 14 maart verlagen. De Xbox 360 ondergaat een gigantische prijsdoorbraak. De Xbox Arcade-pakket zal direct de goedkoopste console zijn op de markt met een prijs van 199 euro.

Ook zullen de andere pakketen goedkoper zijn. De Xbox Premium gecombineerd met Viva Piñiata en Forza 2 zal de prijs 299,00 euro meekrijgen. Ook de Elite gaat in de prijsverlaging mee en zal voor 399 euro beschikbaar zijn. Dus schrijf 14 maart maar alvast in je agenda en mis het niet.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?