Xbox Live kondigt Gears of War 3 aan

Xbox Live heeft er voor gezorgd dat de spectaculaire aankondiging van Gears of War 3 in de soep is gelopen. In het Spotllight-kanaal van Xbox Live scheen namelijk het nieuwtje dat Gears of War 3 is aangekondigd en dat de game in april 2011 zal verschijnen.

Cliff Blezinski was echter van plan om de game aankomende maandag pas te onthullen. Xbox Live is waarschijnlijk de fout in gegaan doordat Blezinski de game eigenlijk gisteren zou aankondigen tijdens de Jimmy Fallon Show, maar dit ging niet door.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?