Xbox Live krijgt gezelschapsspellen

Virtuele bordspellen, zoals Cluedo en Monopoly, zijn al een tijdje erg populair. Electonic Arts pakt dit nog iets verder aan door samen met Hasbro gezelschapsspellen naar de Xbox Live Arcade te brengen.

Het gaat hier om de spellen Vier op een rij, Yahtzee, Scrabble en Zeeslag. De spellen zullen ook nog eens achievement, rankings, unlockable items en een onlinemode bevatten waarbij je met maximaal vier spelers gezellig een spelletje kunt spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?