Xbox Originals verder uitgebreid op Xbox Live

Maandag 21 april wordt Xbox Originals op Xbox Live Marketplace uitgebreid met twee 'nieuwe' games afkomstig van de Xbox. Splinter Cell: Chaos Theory en Metal Arms: Glitch in the System zijn dan als downloads beschikbaar voor 1200 Microsoft Points (€ 14,40) per stuk.

De catalogus is 21 april dan uitgebreid van twaalf naar veertien games. Op dit moment zijn de volgende games (in alfabetische volgorde) beschikbaar:
- BLACK
- Burnout 3: Takedown
- Crash Bandicoot: Wrath of Cortex
- Crimson Skies: High Road Revenge
- Dreamfall: The Longest Journey
- Fable
- Fahrenheit
- Fuzion Frenzy
- Halo
- Indigo Prophecy
- Ninja Gaiden Black
- Psychonauts

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?