Xbox zegt ook dit jaar gamescom niet af

Geplaatst: 20 juni 2024 19:55
Aangepast: 20 juni 2024 19:56
-

Vervelend nieuws voor iedereen die dit jaar afreist naar Keulen in de hoop Xbox niet tegen te komen. Net als voorgaande jaren heeft Team Green besloten om gamescom wederom niet aan zich voorbij te laten gaan.

Wat dat betreft hebben PlayStation en Xbox wel wat met elkaar gemeen. Beiden nemen al een paar jaar een standpunt in wanneer het de Duitse gaming conventie betreft en dat standpunt blijft onveranderd: PlayStation laat verstek gaan en Big Daddy Phil en consorten hebben wel een retourtje Keulen geboekt, iets wat men luttele uren na de afzegging van de concurrentie laat weten op X.

En dat is natuurlijk erg zuur voor alle mensen die in augustus rustig door de Kölnmesse willen slenteren zonder constant geconfronteerd te worden met Microsofts line-up. Eerst die killer Xbox Games Showcase en dan ook nog het bruisende Keulen domineren, het is gewoon ziekmakend, de arrogantie.

Afijn, leuk dat je erbij bent, Xbox. En laten we niet vergeten voor wie je het allemaal doet. For The Players, toch?

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord