Yakuza 3 toch naar Europa

Het leek erop dat Yakuza 3 het daglicht in Europa nooit zou gaan halen, maar Yakuza-fans kunnen opgelucht ademhalen. Vandaag heeft SEGA namelijk bekendgemaakt dat de game alsnog naar het westen zal komen.

Deze exclusieve PlayStation 3-titel zal in maart 2010 naar Europa, Amerika en Australië komen. Vanaf volgend jaar maart kunnen we dus weer aan de slag met een nieuw deel binnen de Yakuza-reeks.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?