Check hier alle The Game Awards 2023 content

Yu-Gi-Oh! keert terug

Yu-Gi-Oh! mag dan minder populair zijn geworden toch blijft Konami de Yu-Gi-Oh! games aanvullen. In november verschijnt namelijk weer een nieuwe game van de serie voor de PlayStation Portable, Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4 genaamd.

Het verhaal van de game kan allerlei kanten op. Het verhaal ontwikkelt zich namelijk aan de hand van het gekozen karakter en de keuzes die de speler maakt tijdens de Story modus. Overigens zijn de duelleer elementen van de game uitgebreid. Zo heeft elke karakter zijn eigen deck.

Natuurlijk heeft deze Yu-Gi-Oh! Game ook nog een multiplayer mode voor maximaal vier spelers. Je kunt namelijk naast één-tegen-één duels ook twee-tegen-twee duels spelen. Je kunt het zelfs in je eentje opnemen tegen twee andere spelers. De game zal dus genoeg mogelijkheden bieden voor de Yu-Gi-Oh fans.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?