Zaterdag PES league in Amsterdam

Aankomende zaterdag organiseert Konami en Gamesaddict het tweede kwalificatietoernooi van de NK Pro Evolution Soccer league in Amsterdam. In het World Fashion Center kunnen deelnemers meedoen aan het toernooi voor de volgende consoles: PC, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360 en Nintendo Wii.

Het eerste kwalificatietoernooi werd op 21 maart in Eindhoven gehouden. De derde kwalificatie wordt in Rotterdam gespeeld. Dit zal in mei of juni worden georganiseerd.

De finalisten zullen strijden om het Nederlands kampioenschap in Keulen op de gamescom beurs wat in augustus gehouden wordt.

Meer informatie vind je hier.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?