Zoveel kost de 30th Anniversary PS5 Slim bundel

-

De prijs voor de 30th Anniversary PS5 Slim bundel lijkt te zijn gelekt. Op de Franstalige website Dealabs plaatste gebruiker billbil-kun, die doorgaans goed geïnformeerd is, dat een aantal van de prijzen van de jubileum editie bij hem bekend zijn.

Vorige week bracht Sony het nieuws naar buiten dat het 30-jarig bestaan gevierd wordt met een speciale 30th Anniversary uitgave van de PlayStation 5 Slim. Hoe diep je daarvoor in de buidel moet gaan tasten werd er voor het gemak nog even niet bij verteld en is tot op heden ook nog niet bekendgemaakt. Volgens het artikel op Dealabs moet je voor deze speciale versie toch rekening houden met een redelijke meerprijs ten opzichte van de normale uitgave. De schatting is dat de 30th Anniversary PlayStation 5 Slim (Digital Edition) voor ongeveer 519,99 euro in de winkel gaat liggen. Een bijpassende draadloze controller kost je straks 79,99 euro. Voor de overige bedragen moeten we nog even wachten tot 26 september. Dat is namelijk het moment dat je je bestelling kunt plaatsen op PlayStation Direct.

Mocht jij je zinnen hebben gezet op een gelimiteerde versie van de PlayStation 5 Slim ter ere van het 30-jarig jubileum, dan moet je er aanstaande donderdag dus snel bij zijn. Er is immers maar een beperkte oplage beschikbaar.

Bron: Dealabs
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord