Zwarte Wii Remote moet het doen zonder console

Op het moment is er in Japan al een zwarte Wii op de markt, maar voor de rest van de wereld is het nog even wachten op het nieuwe kleurtje. Amerika lijkt de eerste te zijn die er na Japan gebruik van mag gaan maken, al is het pakket niet helemaal compleet.

Nintendo heeft in ieder geval aangekondigd dat ze de zwarte set uit gaan brengen in Amerika. Hieronder vallen de Wii Remote, Nunchuck, Classic Controller en MotionPlus. Drie keer raden wat er dan ontbreekt. Juist, de console zelf. Hierover is met nog geen woord gesproken, maar het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat ook de zwarte Wii bevestigd wordt. Of de zwartjes ook in Europa hun intrede zullen doen, is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?