Snipperclips Plus: Cut It Out Together!

  • Eerste releasedatum 10 november 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Gameliner score

Review: Snipperclips Plus: Cut It Out Together! - Nintendo Switch

Snipperclips breidt uit en brengt ons Snipperclips Plus. De originele game bevat zo'n 45 levels, maar met deze DLC krijgen wij nieuwe levels om met vrienden doorheen te knippen. Je kunt zelfs nu met z'n vieren tegelijkertijd spelen, waardoor de game hilarische chaos op een feestje brengt. Ik heb de game de afgelopen tijd uitvoerig gespeeld en kan zeggen dat de DLC een super gave toevoeging is aan de al leuke game met dit simpele concept.

onbekend

Toegevoegde toevoegingen

Naast de drie bekende werelden, Noisy Notebook, Retro Reboot en Silly Science, krijgen wij ook toegang tot de werelden Cosmic Comics en Toybox Tools. Deze twee nieuwe werelden bevatten elk vijftien levels die geweldig goed aansluiten op de bekende mini-games. We krijgen meer unieke vormen die wij uit moeten knippen en zijn met verschillende objecten in de weer. Zo kun je een kanon bedienen, gekleurde ballen in de juiste vakken laten vallen en kippen begeleiden naar een veilige plek. Een mini-game behalen doe je door jezelf (en eventueel je partner) in de juiste vormen te knippen/leggen. Ook zijn de originele levels opnieuw te spelen in andere vormen.

Het concept van deze game is erg simpel, maar de mini-games zijn dit echter niet. Regelmatig is een goede dosis gezond verstand en snelle reflexen een vereiste om de mini-games te behalen. Dit geeft hilarische scenario's met vrienden, maar soms ook frustrerende momenten wanneer je de game in je eentje speelt. De mini-games worden in de singleplayer modus erg lastig en vermoeiend. Hier kun je zien dat de game echt is gemaakt om met vrienden te spelen en dit is dan ook waar de game zijn waarde uit haalt.

onbekend

Nóg meer chaos met vrienden

Naast de nieuwe werelden is ook aan de Blitz modus nieuwe content toegevoegd, genaamd: Territory, Roundup, en Keepaway, waarin de speler tegen maar liefst vier vrienden kan strijden. Met Territory probeer je zoveel mogelijk terrein te overwinnen door middel van het bestempelen van de grond. In Roundup gaat het om het vangen van de meeste insecten en in Keepaway balanceer je een bal zo lang mogelijk op het hoofd van je figuurtje terwijl je vrienden er alles aan doen om deze te laten vallen. De nieuwe modi brengen de echte competitieve speler in mij naar boven en zijn verscheidene vriendschappen op de proef gesteld doordat ik regelmatig met een oerkreet victorieus op de bank stond.

Daarnaast is ook een geheel nieuwe modus toegevoegd aan de game: de Stamp modus. Hierin kun je, samen met vrienden, vrij over een wit canvas stempelen wat kan resulteren in een geniaal kunstwerk, een grote kliederboel of een ietwat ongepaste tekening. De mogelijkheid om met vier mensen tegelijkertijd over het scherm te rennen in de nieuwe Stamp modus, en de toegevoegde content in de Blitz modus is wat Snipperclips daarom ideaal maakt voor een leuke vriendenavond.

onbekend

Het eindoordeel van Laura van Dongen

Snipperclips was al een erg leuke game, maar met de uitbreiding van slechts tien euro tilt SFB Games een uitstekende ervaring naar een hoger niveau. De game is echter enkel geschikt in de multiplayer modus, want eenzaam Snipperclips spelen is echt niet leuk. Echter geeft Snipperclips Plus meer dan genoeg aanvullende verslavende content voor meer speelplezier met vrienden. De nieuwe toevoegingen passen precies bij de bekende sfeer van de game, maar voegt toch verrassende en verfrissende elementen toe. Snipperclips Plus is daardoor echt een aanrader voor elke Switch-bezitter en garandeert hilarische momenten met vrienden.

  • Pluspunten
  • Uitdagende mini-games
  • Fantastische toevoegingen
  • Uitstekende multiplayer
  • Minpunten
  • Niet leuk in je eentje
Gameliner Score
Goed

Community

Score
Log in om jouw beoordeling te kunnen geven.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?