Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Inscryption

  • Ontwikkelaar Daniel Mullins Games
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Horror , Cardgame
  • Gameliner score

Gameliner Awards: Beste indiegame 2021

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is voor awards! Om precies te zijn, de Gameliner Awards! Er zijn er weer genoeg awards om weg te geven dit jaar. Van horror tot indie, van Xbox tot PlayStation. Maar laten we beginnen bij een belangrijk, maar soms wat onderschat genre. Indiegames zijn in de afgelopen jaren een cruciaal onderdeel van de gamewereld geworden. Ook dit jaar zaten er weer een aantal geweldige games tussen. Die kunnen wij als liefhebbers natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Claudia en Bram presenteren onze keus voor de beste indiegame van 2021. Wat was jou favoriete indiegame dit jaar? Laat het ons weten in de comments.

De Gameliner Awards zijn in volle gang! Elke redacteur deelt zijn/haar uniek verhaal over hoe ze dit gamejaar beleefd hebben, maar we zijn ook benieuwd naar jouw mening! Hoe zag jouw gamejaar eruit? Laat het ons weten in de comments. Om het jaar mooi af te sluiten, geven we een berg aan prijzen weg. Klik hier om niks van de Gameliner Awards te missen!

BRON Gameliner Awards

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?