Disney Dreamlight Valley

  • Ontwikkelaar Gameloft
  • Eerste releasedatum 6 september 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Avonturen , Simulatie
  • Gameliner score -

Guide: Zo maak je Seafood Platter in Disney Dreamlight Valley

Voedsel afkomstig uit de zee: je houdt ervan, of je vindt het niet te vreten. In Disney Dreamlight Valley is het in ieder geval mogelijk om een zeevruchtenschotel (Seafood Platter) te maken en voor te schotelen aan jezelf of andere Disneyfiguren. Maar hoe maak je eigenlijk zo'n Seafood Platter in Disney Dreamlight Valley? Waar vind je de bestandsdelen en wat is het speciale ingrediënt voor de grotere variant? In dit artikel vind je alle antwoorden.

Hoe maak je een Seafood Platter in Disney Dreamlight Valley?

Om een heerlijke Seafood Platter op tafel te zetten, heb je enkel twee typen Seafood nodig. Daarbij maakt het niet uit of je twee verschillende of twee dezelfde ingrediënten gebruikt, ze leiden allebei tot dezelfde zeevruchtenschotel. Was koken in het echte leven maar zo makkelijk!

De volgende vijf ingrediënten worden door Disney Dreamlight Valley als Seafood beschouwd:

  • Shrimp (te vinden bij de blauwe visplekken bij Dazzle Beach)
  • Clams (te vinden als blauwe schelpen bij Dazzle Beach)
  • Oyster (te vinden als donkerblauwe schelpen bij Dazzle Beach)
  • Scallop (te vinden als roze schelpen bij Dazzle Beach)
  • Squid (te vinden bij de blauwe visplekken bij de Glade of Trust)

Het makkelijkst is dus om Dazzle Beach een bezoekje te brengen, mits je de doornstruiken die het strand blokkeren al eerder hebt weggehaald. Wellicht ten overvloede, maar je kunt de schelpen oprapen door erbij in de buurt te staan en op de Interact-knop te drukken. Mochten er geen schelpen meer liggen, dan kun je een hengeltje uitwerpen met de hoop wat garnalen te vangen of een paar minuten wachten totdat de schelpjes respawnen. Vervolgens is het tijd om het fornuis eens flink heet te maken en je Seafood Platter te bereiden.

Hoe maak je een Large Seafood Platter in Disney Dreamlight Valley?

Een Large Seafood Platter is vrijwel hetzelfde als de normale variant, met als enige verschil dat het een vijsterrenrecept is, het er nog verrukkelijker uitziet en het een extra ingrediënt vereist.

Voor de vijfsterrenversie heb je vier typen Seafood nodig (Shrimp, Clams, Oyster, Scallop en/of Squid) en een Lemon. Wederom maakt het niet precies uit welke typen Seafood je gebruikt, als het er maar vier in totaal zijn. Mocht je geen Lemon in huis hebben, dan kun je het vinden aan de bomen in de Glade of Trust en de Forest of Valor. Wanneer je eenmaal alle bestandsdelen gereed hebt, is het tijd om dit gigantische vijfsterrengerecht bij een fornuis te koken.

Seafood Platter koken in Disney Dreamlight Valley

Om de Seafood Platter te bereiden, moet je een fornuis opzoeken. Daarvoor kun je natuurlijk Remy's Café een bezoekje brengen, maar je kunt ook gewoon Mickey's fornuis gebruiken als je die al hebt. Om dit culinaire hoogstandje voort te brengen, heb je een Coal Ore nodig. Vervolgens gooi je twee stukken Seafood (of vier stukken en een Lemon in het geval van de Large Seafood Platter) in een pannetje, en voilà, je hebt een Seafood Platter waar zelfs Remy niks op aan te merken zal hebben.

Zo, dat is hoe je een Seafood Platter bereidt in Disney Dreamlight Valley. Je kunt dit gerecht natuurlijk gebruiken voor de Peacemakers-quest van Moana, het verkopen, of het zelf consumeren om wat energie terug te krijgen. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, wil je meer guides voor Disney Dreamlight Valley zien, of wil je gewoon jouw mening over de smaak van een echte zeevruchtenschotel delen, laat dan vooral even een reactie achter. Bon appétit!

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?