Activision-medewerkers optimistisch over overname

Gaat er eindelijk wat veranderen met de cultuur binnen Activision Blizzard? Een groot aantal medewerkers is in ieder geval optimistisch over de overname.

Als je het afgelopen jaar het nieuws in de gamewereld een beetje hebt gevolgd, ben je waarschijnlijk bekend met de seksuele intimidatie bij Activision Blizzard. Het nieuws bereikte zelfs de grootste Nederlandse kranten. Alhoewel het nieuws in de zomer van 2021 naar buiten kwam, wordt nog altijd wordt geprobeerd om de cultuur binnen het bedrijf te verbeteren. Afgelopen dinsdag kwam plotseling het gamenieuws van het jaar binnen: Activision Blizzard is overgenomen door Microsoft. Die overname leidde tot gemengde reacties, zo ook onder het personeel van Activision Blizzard. Een overname kan immers positieve en negatieve kanten met zich meebrengen. Alhoewel het personeel bang is voor mogelijke ontslagen, heerst er ook optimisme. Medewerkers geven aan dat ze opgelucht zijn dat er eindelijk iets is gebeurd dat de cultuur binnen het bedrijf flink kan veranderen.

onbekend

Wat denk jij? Gaat de bedrijfscultuur bij Activision Blizzard omslaan na de overname van Microsoft, of horen we binnenkort over het zoveelste schandaal bij het bedrijf? Laat het ons weten in de reacties!

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?