Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Max Payne

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 juli 2001
  • Platformen Pc , PlayStation 2
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Android liefhebbers binnenkort aan de slag met Max Payne Mobile

Over twee dagen kunnen mensen met een Android-toestel aan de slag met Max Payne Mobile. Eerder was deze game alleen verkrijgbaar voor iOS maar daar komt binnenkort verandering in.

Max Payne Mobile is helemaal geoptimaliseerd voor de betreffende toestellen. De game maakt namelijk gebruik van HD-graphics, mooie textures en ziet er gewoon al met al gewoon goed uit volgens Rockstar Games.

Op 15 juni zal Max Payne Mobile dus naar Android komen. Je kunt hem dan via Google Play downloaden voor een bepaalde prijs.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?