Atari stopt met ontwikkelen van games

Atari heeft aangekondigd te stoppen met het ontwikkelen van games. Ook zullen ze een gedeelte van hun personeel voor beperkte tijd op projectbasis laten werken bij andere bedrijven.

Atari zal voortaan titels aankopen voor hun grootste aandeelhouder Infogrames. Tevens zullen ze voor hen de marketing, verkoop en fysieke distributie gaan regelen.

Daarnaast is bekend geworden dat Atari haar licentie van 'Test Drive' voor zes jaar heeft uitgeleend aan Infogrames. Hier hebben ze op voorhand al een royaal bedrag van vijf miljoen dollar ontvangen. Infogrames heeft hierdoor de rechten om sowieso twee delen uit te geven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?