Atheïsten hebben commentaar op Spore

Geplaatst: 14 augustus 2008 09:33
Aangepast: 3 juni 2018 11:05
-

Will Wright, bedenker van Spore, heeft in een recent interview laten weten dat hij een aantal onverwachte reacties heeft mogen ontvangen op zijn nieuwste creatie.

Wright, zelf een atheïst die open staat voor verschillende theorieën rondom het ontstaan van de aarde en natuur zegt er alles aan gedaan te hebben om religieuze mensen zo min mogelijk op de teentjes te trappen.

Uiteindelijk blijken hier ook niet de meeste klachten over binnen te komen, het komt juist uit de andere hoek. Zoals de kenners van het spel al weten kan jouw groepje wezentjes op een bepaald moment een eigen religie ontwikkelen. Fervente atheïsten vinden dit blijkbaar absoluut niet kunnen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spore

Ontwikkelaar:

Maxis

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

5 september 2008

Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS

Lees meer